Oct 11, 2012

Nova knjiga Milana Žarkovića

Iz štampe je ovih dana izašla knjiga „ODBOJKA – PRIJEM SERVISA  sa osnovama odbojkaškog praksisa“ našeg uvaženog odbojkaškog stručnjaka i selektora juniorske reprezentacije Srbije Milana Žarkovića. Ovo je druga knjiga koju je priznati odbojkaški trener napisao, podsećamo da je još 2005. godine iz štampe izašlo delo „ODBOJKA VEŽBE ODBRANE“.
Nova knjiga predstavlja teorijsku, ali još više praktičnu inovaciju u odbojci. U njoj se nalazi novi metodski pristup treningu, drugačija struktura vežbanja, tehnologija treninga i mnogo toga što se može uočiti tek višestrukim čitanjem ovog materijala.
Ovaj odbojkaški priručnik izvor je obilja zanimljivih osnova za ličnu edukaciju i proširivanje znanja iz najtežih odbojkaških elemenata tehnike i situacionog treninga.
Studioznim i sistematskim primenjivanjem vežbi iz ovog Praktikuma treneri mogu pronaći sopstvene puteve u podizanju nivoa kvaliteta treninga, igre i rezultata koji su jedan od merila sportskog napretka.

Knjigu „ODBOJKA – PRIJEM SERVISA  sa osnovama odbojkaškog praksisa“ možete naručiti preko Odbojkaškog kluba „TEHNIČAR“ Kraljevo, putem mejla
oktehnicarkv@gmail.com ili putem telefona 062/408 – 108 (Vesna), 064/ 16 99 362 (Saša). Cena knjige je 20 evra (u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kurusu na dan uplate+troškovi dostave).

Prijatelji kluba