May 6, 2019

PIONIRI TEHNIČARA NA FINALNOM TURNIRU

Posle par godina pauze, jedna mlađa muška selekcija Tehničara igraće na finalnom turniru Prvenstva Srbije. Pioniri su na regionalnom nivpou zauzeli drugo mesto iza gradskog rivala Ribnice, ali su ipak prošli u baraž za finalni turnir. Protivnik u baražu bila je ekipa Niša,a posle mnogo bolje igre Tehničar je slavio pobedu rezultatom 3-1 (25-18, 22-25, 25-16, 25-18). Ovo je izuzetan rezultat selekcije koja je letos pretrpela velike promene, odlaske nekih igrača, ali je ipak smogla snage da se izbori za ulazak među 12 najboljih u Srbiji. Pečat ovom uspehu dao je mladi trener Stefan Paunović čiji je povratak u klub, gde je trenerski prohodao, doneo i rezultate u skladu sa tradicijom Tehničara.

Pobedu protiv Niša kizborili su: L. Ratković (kapiten), P. Stamenčić, S. Božanović, L. Milanović, M. Milovanović, P. Lazić, J. Stamenčić, B. Stančić, J. Nikolić, Đ. Nešović, M. Obrenović, M. Pantović (libero 1) i L. Petrović (libero 2).

Na finalnom turniru Prvenstva Srbije za pionire (17-19. maja) pored Tehničara igraće i kraljevačka Ribnica, beogradski klubovi AS, Roda, Blok Aut, Obrenovac ili Partizan iz Bača, novosadska Vojvodina, Proleter (Zrenjanin), Jedinstvo (S. Pazova), Loznica, VGSK-a (Veliko Gradište) i Metalac Takovo (G. Milanovac). Pored Beograda, Kraljevo je jedini grad u Srbiji sa dve ekipe na finalnom turniru.

|