Jan 5, 2022

NAJMLAĐE NASTAVILE TRADICIJU

teh-1

Najmlađa selekcija OK Tehničar iz Kraljeva, predpionirke (`09. i mlađe) pojavila se na tradicionalnom Novogodišnjem turniru u Preljini, u organizaciji OK Lotus iz Čačka. Tehničar je nastupio sa dve ekipe, ukupno 30 igračica, od kojih su 24 bukvalno prvi put igrale jednu odbojkašku utakmicu. Tehničar 1 je u grupi pobedio Slogu 031 iz Požege 2-0, a istim rezultatom izgubio od Srbijanke 1 iz Valjeva. Voljom žreba, samo deset minuta kasnije, u polufinalnom susretu na terenu su ponovo bile ekipe Tehničara 1 i Srbijanke 1 i ishod je bio isti, više nego ubedljiva pobeda ekipe iz Valjeva. U borbi za treće mesto Tehničar 1 je pobedio ekipu čačanskog Lotusa 2-0. Pobednik turnira je ekipa Srbijanke 1 iz Valjeva, drugo mesto zauzeo je Radnički iz Kragujevca.

teh-2

Ekipa Tehničara 2 je poražena od Lotusa i Sokolice iz Zvečana sa po 2-0, a onda je usledila pobeda protiv Srbijanke 2 iz Valjeva 2-0 i ogromna radost na terenu devojčica koje listom su debitovale na odbojkaškom terenu, kao i njihov trener Nina Živanović. U borbi za sedmo mesto Tehničar 2 je izgubio od Slobode S iz Čačka 2-0 i takmičenje završio na osmom mestu. Sasvim dobar nastup najmlađe selekcije Tehničara pred kojom je mnogo rada da bi se takmičenje na nivou regiona dočekalo spremno.

Na turniru u Preljini, Srbijanka iz Valjeva je pobedila u konkurenciji kadetkinja ispred Lotusa iz Čačka, dok je Radnički iz Kragujevca pobedio u konkurenciji pionirki ispred Vrbe 019 i Srbijanke iz Valjeva.

Prijatelji kluba