Jul 21, 2021

ZAVRŠNO VEČE – OSMEH I SUZE U ISTO VREME

Malo po malo i dođosmo do kraja 15. izdanja odbojkaškog kampa Tehničar KV-Guča 2021. Bilo je veličanstveno, to je opšti i zajednički utisak svih. Vratili smo se na veliku scenu, potvrdili kvalitet i spremni ulazimo u period kada ćemo pripremati 16. izdanje. Nadamo se i verujemo opet u Guči.

Završne večeri mnogo emocija, smeh i suze u isto vreme, radost zbog druženja, novih poznanstava, ali i tuga zbog rastanka. Na završnoj večeri, po obićaju i tradiciji, dodeljene su nagrade najboljima, najperspektivnijima, a proslavljena su i dva rođendana.

Nagrade za NAJPOŽRTVOVANIJE otišle su ruke Andree Nikolić i Uroša Milićevića, dok su zbog posebnog doprinosa u radu kampa i spašavanja lopti iz reke Bjelice nagrađeni Sofija Pavlović i Aleksa Pljakić. Za NAJPOZITIVNIJE likove na kampu proglašeni su Nađa Petrović i Momir Dražović, dok su NAJDISCIPLINOVANIJI bili Dunja Martić i Dušan Nešović. Nagrade NAJPERSPEKTIVNIJI dobili su: Anja Gojković (Sašina grupa), Marija lazić (Matijina grupa), Lana Đorđević (Vladanova grupa), Katarina Božić (Acova grupa) i Luka Jovanović (Radova grupa). Priznanje za polaznike sa NAJBOLjOM TEHNIKOM otišlo je u ruke Tamare Poklopić i Matije Markovića.

Po pozicijama, najbolji TEHNIČARI su Marija Todosijević i Andreja Ostojić, najbolji KOREKTORI su Aleksandra Minić i Bogdan Milenković, najbolji SREDNjI BLOKERI su Sofija Stojković i Aleksandar Delević. na poziciji PRIMAČA SERVISA najbolji su Jana Poledica i Vojin Stanković, dok su kako LIBERA dominirali Emilija Milojević i Dušan Delević. NAJMLAĐI polaznici na kampu su Nađa Ičelić i Matija Đorđević.

Priznanje za MVP kampa otišla su u ruke Anje Rendulić i Andrije Seničića.

Na kraju večeri, rođendanski parti da se obeleže 11. rođendani Tamare Đorđević (Arilje) i Nikoline Čorbić (Tehničar Kraljevo). I za njih rođendanske torte i majice, lepe želje za dug i srećan život.

Za sve poruka, vidimo se i naredne godine. Ž I V E L I !!!!!!!

|