Apr 1, 2021

KADETI STALI U FINALU

Posle mesec dana čekanja, konačno je odigran treći, završni turnir lige Raško-Rasinskog okruga za kadete. U Tutinu su, pored istoimene domaće ekipe, nastupile ekipe kraljevačke Ribnice i kraljevačkog Tehničara. Duel dva mlada i oslabljena kraljevačka sastava odlučivao je o prvaku. Tehničar je u prvoj utakmici ubedljivo pobedio Tutin rezultatom 3-0 (25-2, 25-6, 25-1). Na red je došla odlučujuća utakmica u kojoj su oba sastava nastupila nekompletna zbog epidemije korona virusa ili povreda igrača. Prikazana je dobra odbojka, kvalitetna, a Ribnica je slavila rezultatom 3-0 (27-25, 25-21, 25-22). Kadetska ekipa Tehničara je odlično počela ovogodišnje prvenstvo, pobedili smo na prvom turniru oba meča, a onda na drugom izgubili od Ribnice uprkos vodjstvu od 2-0. Usledila je pauza zbog epidemije korona virusa, treći se turnir stalno odlagao i kada je do njega došlo, naš tim nije bio na visini zadatka. Imali smo set loptu u prvom setu, ali sve posle toga bilo je u znaku našeg gradskog rivala. Za Tehničar su na turniru u Tutinu nastupili: V. Dumanović, B. Milenković, M. Miladinović, A. Gočanin, M. Milanović, M. Brković, B. Stančić, J. Nikolić (kapiten), Đ. Nešović, M. Obrenović, L. Petrović (libero 2) i M. Pantović (libero 1).

Konačno, na tabeli, Ribnica je prva sa pet pobeda i 14 bodova, Tehničar je drugi sa četiri pobede i 13 bodova, dok je Tutin završio takmičnje bez bodova.

Kadetima Ribnice, trenerima Živanoviću i Petkoviću sve čestitke na osvojenoj tituli. Takođe, OK Tehničar izražava javnu zahvalnost OK Ribnica i Milanu Simojloviću koji su obezbedili prevoz za oba kraljevačka kluba. Posle deset godina, saradanja dva kluba je postala „dvosmerna ulica“, na radost svih poklonika odbojke i verujemo da će u vremenu koje dolazi samo biti bolje.

|