Oct 13, 2020

COLLEGE SUPPORT PRIJATELj TEHNIČARA

Krug prijatelјa OK Tehničar iz Kralјeva iz godine u godinu se širi. U jubilarnoj desetoj godini postojanja i rada, saradnju smo ostvarili sa agencijom COLLEGE SUPPORT iz Kralјeva koja se bavi pomoći i organizovanju odlaska svršenih srednjoškolaca na studije u SAD. Agenciju vode nekada vrsni odbojkaški i sami svojevremeno studenti u SAD, Mićo Janićijević i njegova supruga Kristina (devojački Medanović). Preko 50 odbojkašica i odbojkaša Tehničara bili su na promociji pomenute agencije, a već na prvom susretu bilo je zainteresovanih i za odlazak na studije „preko bare“.

Moja želјa je da deci ukažem na mogućnosti. Ono što je nekada bilo skoro nemoguće ili dostupono samo retkima, sada je postalo sasvim moguće. Odlazak u SAD da bi se dalјe studiralo i igrala odbojka je odlična stvar, mogućnosti su ogromne i nigde nema takve organizacije za učenje i sport kao što ima u Americi. U ovom trenutku je nešto veći izbor za devojke, nego za muškarce, ali iz godine u godinu ta razlika se smanjuje i izjednačava – naglasio je predstavlјajući agenciju COLLEGE SUPPORT Mićo Janićijević.

Svi članovi Tehničara, računajući i trenere, dobili su majice na poklon sa grbom svog kluba,a ovo je samo početak saradnje agencije i kralјevačkog drugoligaša.

 

|