Oct 7, 2017

SEZONA MOŽE DA POČNE

Odbojkašice Tehničara imale su generalbnu probu pred start sezone u Drugoj ligi grupa „Zapad“. Gost u staroj hali sportova bio je prvo „B“ ligaš Ivanjica, ovogodišnji osvajač Kupa na teritoriji Zapadne Srbije. Posle mnogo bolјe igre Tehničar je slavio pobedu rezultatom 3-1 i tako su izabranice Aleksandra Lazarevića potvrdile da su spremne za novu sezonu.

Ovo nam je bila deveta kontrolna utakmica, drugom rečima ceo jedna deo sezone smo odigrali od kraja avgusta do danas. Samo jednu utakmicu smo igrali sa ekipom iz ranga koji je ispod našeg, tražili smo jake rivale, tražili formu i mislim da smo na dobrom putu. Protiv Ivanjice je sve dosta dobro funkcionisalo i ako tako budemo igrali na startu sezone, pobedićemo Novi Pazar – optimista je Aleksandar Lazarević trener odbojkašica Tehničara.

U „generalki“ su dres Tehničara nosile: Đošović, Maksimović, J. Arsić, Andrić, Miladinović, Bekčić, Petrović, Đurić, Stojančević (kapiten), Micić, Trišić, Dragićević, I. Pleskonjić (libero 1) i A. Arsić (libero 2).

Druga liga grupa „Zapad“ počinje 14. oktobram,a Tehničar u 1. kolu dočekuje ekipu Novog Pazara (subota 16h).

|