Oct 3, 2017

GOSTOVANJE U SVILAJNCU

Odbojkašice Tehničara, pripremajući se za novu sezonu Druge lige grupa „Zapad“, odigrale su osmu kontrolnu utakmicu. „Tehničarke“ su gostovale u Svilajncu gde su igrale protiv domaćeg ligaša Smeč SV,a susret je završen ubedljivom pobedom kraljevačkog tima rezultatom 5-0.

Korisno gostovanje kod velikih prijatelja koji su nas ponovo primili kao najrođenije i zaista se u Svilajncu osećamo kao pored Ibra. Bilo je predivno, kratko, ali druženje koje se pamti. Ovde je rezultat bio najmanje važan, jer veze dva kluba su mnogo dublje i značajnije od odigranih setova. Drago nam je što smo meč odigrali u lepoj atmosferi, pred zavidnim brojem gledalaca i sve je ličilo na prvenstveni susret. Uskoro slede nova druženja deca naša dva kluba – kaže Aleksandar Daišević direktor OK Tehničar Kraljevo.

U ovoj utakmici odbojkašice Tehničara su zaigrale u opremi u kojoj će nastupiti u predstojećoj sezoni. Poslednju kontrolnu utakmicu najmlađi kraljevački drugoligaš će imati u subotu u staroj hali sportova na Ibarskom keju kada će odmeriti snage sa ekipom Ivanjice.

|