Jan 7, 2022

NISMO VIŠE MALI TEHNIČAR

rođendan-1 

Tradicija je i ove godine nastavljena. Odbojkaški klub Tehničar Kraljevo je na najradosniji hrišćanski praznik Božić, 7. januara proslavio svoj rođendan. Tehničar je sada 12 godina star i nije tako mali. Pokazala je rođendanska proslava da ovaj uzoran sportski kolektiv ima čime da se pohvali i ponosi.

- U prvoj polovini prošle godine ženska ekipa je završila takmičenje u Drugoj ligi „Zapad“ na trećem mestu, muška ekipa na petom mestu. Pioniri i predpionirke su postali regionaloni prvaci. Druga polovina godine je bila mnogo teža, kluba je ostao bez muške takmičarske ekipe, dok je u ženskoj ekipi veliki broj povređenih igračica i taj se peh morao osetiti na igrama i rezultatima. Ipak, devojke su prvi deo sezone Druge lige „Zapad“ završile sa pozitivnim skorom od šest pobeda i pet poraza. U školi odbojke je sve više novih članova i to raduje sve u klubu,a radi i muška škola odbojke sa preko tridese tak članova. Stručni štab je dobio pojačanje u liku mlade Nine Živanović,a organizaciono kraljevački Tehničar je među najboljima u Srbiji. Neka nam je srećan rođendan, puno zdravlja, sreće, ličnog i porodičnog uspeha. MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI – naglasio je domaćin proslave i direktor OK Tehničar, Aleksandar Daišević.

Veliki prijatelji kluba su ponovo bili tu. Pekara MAJA je obezbedila česnice za sve grupe članova, dok je sveštenik eparhije Žičke, Miloš Stanisavljević po deseti put prigodnom molitvom uveličao rođendan i slavu kluba. Ove godine je bilo osam srećnika koji su pronašli paru u česnici. Istovremeno, čelnici kluba su čestitali 14. rođendan Dušanu Nešoviću koji je već nekoliko godina član Tehničara. Mala proslava 12. rođendana upriličena je u sali OŠ „Braća Vilotijević“, pravoj bazi i domu Odbojkaškog kluba Tehničar Kraljevo.

rođendan-2

Više fotografija možete pogledati na: Rođendanska foto galerija

Prijatelji kluba